Ziarul electronic al arădenilor

O mașină a luat foc după ce a intrat în refugiul unei stații de tramvai

Un autoturism a luat foc, după ce șoferul, aflat sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului și a intrat în refugiul unei stații de tramvai de pe Calea Romanilor.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 20.10, iar din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că, un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor, fiind sub influenta alcoolului, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în refugiul stației de tramvai Traian.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, a informat IPJ Arad.

Polițiștii au mai precizat că nu au fost consemnate victime.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au mai consemnat, sâmbătă seara, încă un eveniment rutier produs de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Eveniment rutier a avut loc pe strada Câmpul Liniștii, din municipiul Arad.

„În jurul orei 22.25, un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra autoturismului și a pătruns pe liniile de cale ferată. În urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul, sub influența băuturilor alcoolice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.