Ziarul electronic al arădenilor

O femeie a fost lovită de o dronă la o nuntă din Arad

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, după ce o dronă a rănit o femeie aflată la o nuntă, proprietarul aparatului fiind un bărbat de 48 de ani, care este verificat şi de STS şi de autorităţile competente în domeniul aviaţiei privind deţinerea autorizaţiilor de ridicare de la sol.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, luni, că incidentul a avut loc într-un cartier din municipiu, la sfârşitul săptămânii trecute.

Un bărbat de 48 de ani opera o dronă, el fiind angajat să filmeze o nuntă, însă aparatul ar fi lovit o pasăre, iar apoi ar fi căzut la sol, lovind în cap o femeie, invitată la eveniment.

Victima a fost transportată la spital, medicii constatând că a suferit leziuni în zona frunţii. Femeia a primit îngrijiri, iar ulterior a fost lăsată să plece acasă.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, în condiţiile în care nu sunt necesare 90 de zile de îngrijiri medicale pentru a se face cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, IPJ a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi autorităţile competente în domeniul aviaţiei, care urmează să verifice dacă proprietarul dronei avea autorizaţiile necesare pentru a ridica aparatul de la sol.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.