Ziarul electronic al arădenilor

O elevă a găsit un portmoneu pe stradă și l-a predat autorităților

O elevă în vârstă de 16 ani, care mergea spre casă după orele de curs, a găsit, pe o stradă din municipiul Arad, un portmoneu, în care se aflau acte și bani, pe care l-a predat autorităților, pentru a-i fi înmânat proprietarului.

„Cu riscul de a pierde autobuzul către casă, o elevă din Variașul Mare care a găsit, luni, un portmoneu în spatele magazinului Kaufland, de pe strada Banul Mărăcine, s-a prezentat de urgență la sediul DGPL Arad, pentru a le preda polițiștilor locali bunul găsit“, a precizat Direcția Generală Poliția Locală Arad.

Conform sursei citate, în interiorul portmoneului se afla o sumă de bani, actul de identitate al păgubitului și diferite alte carduri. În baza datelor din documentul de identitate, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică au procedat la identificarea proprietarului, respectiv la predarea bunului pierdut.

„În urma gestului său civic, tânăra a fost însoțită de un echipaj al poliției locale la autogara de pe Calea 6 Vânători. Autobuzul fiind deja plecat, șoferul a fost anunțat să oprească în stația următoare, pentru a prelua eleva de la echipajul care o însoțea, astfel încât aceasta să poată ajunge în timp util în localitatea de domiciliu“, au mai spus reprezentanții DGPL Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.