Ziarul electronic al arădenilor

O arădeancă a încercat să se sinucidă, având o depresie postnatală

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Arad, s-a aruncat, joi, în râul Mureș, încercând să se sinucidă, iar soțul ei a spus că aceasta ar fi suferit o depresie postnatală.

Autoritățile au fost alertate înainte de ora 12.00, prin 112, cu privire la femeia care s-a aruncat în râul Mureș, în zona bazei sportive Voința.

„Femeia era în apă, la aproximativ 10 metri de mal. Trei jandarmi au scos femeia din apă și au început manevrele de resuscitare. În scurt timp au sosit medicii, care au continuat manevrele de resuscitare. Ulterior, femeia a fost transportată la spital cu semne vitale“, a precizat Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Arad.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Unitatea Primire-Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Conform medicilor, femeia a fost găsită în stop cardiorespirator, a fost resuscitată. La spital, femeia a fost intubată și ventilată mecanic. Medicii nu se pot pronunța cu privire la evoluția femeii, deoarece este în stare gravă.

„Potrivit informațiilor furnizate de soțul acesteia, motivul care a stat la originea gestului extrem al arădencei, care tocmai devenise mamă, ar fi fost o cădere nervoasă cauzată de șocul post-natal“, se arată într-o informare transmisă de Direcția Generală Poliția Locală Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.