Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE O arădeancă a alertat Poliţia spunând că ar avea un dispozitiv exploziv pe maşină

O femeie din Arad a alertat Poliţia, miercuri, spunând că pe autoturismul său ar putea fi montată o bombă, după ce ar fi primit ameninţări, astfel că forţele de intervenţie au asigurat zona.

Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti, din zona centrală a oraşului Arad.

„Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zonă sunt în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada“, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La faţa locului a fost solicitată echipa de pirotehnişti, dar mai intervin şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie.

UPDATE

Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în urma alertei cu bombă din municipiul Arad, iar femeia care a sunat la 112 să spună că este ameninţată este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, pensionată recent.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la adresa de domiciliu a femeii au intervenit forţe impresionante, fiind blocată strada şi evacuaţi locuitorii din casele învecinate.

Pirotehniştii au verificat ambele autoturisme ale fostei judecătoare, care sunase la 112 să spună că a fost ameninţată şi că sub un autoturism ar putea fi amplasată o bombă. Niciun dispozitiv străin nu a fost însă găsit.

„Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect“, a precizat IPJ Arad.

foto&video: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.