Ziarul electronic al arădenilor

Moș Nicolae a împărțit daruri copiilor la sediul Consiliului Județean Arad

Consiliul Județean Arad a fost neîncăpător pentru sutele de copii veniți să îl întâmpine în această seară pe Moș Nicolae.

După un spectacol de teatru organizat pe platoul din fata Consiliului Județean, copiii au intrat împreună cu Moșul în principala clădire administrativă a județului Arad, s-au bucurat de colinde și de cadouri.

Mii de fotografii au imortalizat cel mai frumos brad și decor de Crăciun din județul Arad, cel din fata Consiliului Județean.

Evenimentul a fost organizat pentru bucuria celor mici și a părinților lor, de conducerea instituției, care în mod tradițional este implicată în astfel de activități.

Printre cei care au stat de vorbă cu părinții copiilor au fost președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, și vicepreședinții Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc. Niciun discurs nu a fost rostit în această seară, singurul care a avut cuvântul a fost Moș Nicolae!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.