Ziarul electronic al arădenilor

Mircea Rednic, mulţumit că UTA va juca la Arad returul barajului cu Gloria Buzău

Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de faptul că UTA Arad va juca acasă manşa secundă a barajului pentru menţinerea în Superliga de fotbal.

„Eu nu vorbesc de avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă“, a spus Rednic, luni, citat de site-ului clubului arădean.

„Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie. Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur, nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului, dar sunt OK, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc cu tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal“, a mai declarat Rednic.

UTA va juca în deplasare cu Gloria Buzău, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Superligă, potrivit tragerii al sorţi efectuate luni la Casa Fotbalului.

Barajele se vor juca în dublă manşă, pe 28 mai şi 3 iunie. Datele pot fi modificate în funcţie de solicitările deţinătorilor de drepturi TV, precizează FRF. Dinamo şi FC Argeş se vor înfrunta în celălalt baraj pentru Superligă.

A fost stabilită ordinea disputării barajelor pentru Liga 1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.