Ziarul electronic al arădenilor

Militari dintr-o unitate din Arad, confirmați cu noul coronavirus

Zece militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu” din Cetatea Aradului au fost confirmați cu COVID-19, au anunțat, marți, reprezentanții unității militare.

„La acest moment, 10 militari din cadrul batalionului au fost confirmați pozitiv. Nouă dintre aceștia sunt internați în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună. La nivelul unității au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situații“, se arată într-o informare remisă de ofițerul de informare și relații publice al B 191 Infanterie.

Conform sursei citate, a fost desfășurată ancheta epidemiologică de o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, pentru identificarea contacților direcți ai militarilor infectați și izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel național.

„Pentru protecția personalului se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție“, se mai arată în informarea remisă presei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.