Ziarul electronic al arădenilor

Migranți depistați în timp ce intenţionau să iasă ilegal din ţară, pe la PTF Nădlac II 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 18 cetăţeni din diverse state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare conduse de un cetățean  turc și un bulgar.

Migranții au fost depistați când la punctul de trecere a frontierei s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean turc și un bulgar, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia și Bulgaria.

Aceștia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, profile metalice și ambalaje pentru societăți comerciale din Italia și Belgia.

În timpul efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, 18 cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diverse state – Siria, Irak, Guineea și Bangladesh, care intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, pentru a ajunge în state din Vestul Europei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.