Ziarul electronic al arădenilor

Migranți ascunşi în două automarfare, depistaţi la graniţă

Opt cetăţeni străini, din Afganistan, Pakistan şi Maroc, care încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria, au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II ascunşi în două automarfare, care transportau polistiren şi profile metalice pentru firme din Germania şi Franţa.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat un control amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni turci.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, polistiren şi profile metalice pentru societăţi din Germania şi Franţa.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, opt cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Afganistan, Pakistan şi Maroc, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.