Ziarul electronic al arădenilor

Merită să pariezi pe sporturi virtuale?

Orice parior a auzit sau a pariat măcar o dată pe sporturi virutale. Există 3 categorii de pariuri în general pe care poți paria și anume pariurile sportive, pariurile non sportive și pariurile pe sporturi virtuale. Există mulți pariori care sunt impătimiți de ultima categorie prin prisma mai multor aspecte.

Pariurile virtuale sunt pariuri care sunt plasate pe evenimente ce nu au loc în realitate, ci sunt generate de un soft pe calculator. Pariurile sportive virtuale sunt plasate pe simulări ale unor jocuri precum sporturi precum fotbal, tenis, curse de ogari sau curse de cai. Acest gen de pariuri se regăsesc și în oferta Fortuna, fiind subiectul mai multor discuții adunat de pe forum Fortuna.

Random Number Generator

Acest tip de pariuri se aseamănă foarte mult cu jocurile de cazino. Acestea folosesc un Random Number Generator care decide ce se întamplă în timpul meciului virtual. Cotele stabilite pentru aceste evenimente sunt aceleași în cadrul unei agenții de pariuri, inclusiv rezultatele. Acestea pot fi urmărite în transmisiuni video live ori în agențiile stradale ori pe platformele de pariuri online.

Avantajul alegerii pariurilor pe sporturi virtuale constă în disponibilitatea de a plasa pariuri non-stop, deoarece există o ofertă foarte bogată în orice moment al zilei și ai de unde alege. Un alt avantaj pe care îl oferă pariurile virtuale este faptul că afli foarte repede cum s-a decis evenimentul pe care ai pariat. În general, o partidă la un sport virtual durează 2-3 minute. În acest fel te poți bucura instant de profitul făcut, fără a fi nevoie să aștepți ore întregi deznodământul evenimentului pe care ai pariat.

Martingale sau Fibonacci

Durata scurtă a evenimentelor din pariurile virtuale vine cu un alt avantaj foarte mare și acela că poți utiliza strategii de pariere care la pariurile pe evenimentele reale ar dura foarte mult să se concretizeze. În acest fel, poți utiliza strategii de pariere precum Martingale sau Fibonacci.

Strategia Martingale este una dintre cele mai folosite strategii atât la pariuri sportive cât și la jocurile de cazino. Această strategie presupune dublarea mizei la fiecare pariu pierdut. De exemplu, dacă ai un pariu de 10 RON pierzător, atunci următoarea ta miză va fi 20 RON și tot așa până prinzi un pariu câștigător. În momentul în care prinzi un pariu câștigător, vei recupera pierderile pe seria de pariuri folosită cu strategia și îți vei dubla prima miză, iar apoi va trebui să o iei de la început.

Pariuri multiple

La pariuri virtuale poți folosi pariurile multiple, dar există anumite tipuri de pariuri care pot fi jucate doar single, cum ar fi pariurile tricast. Aceste tipuri de pariuri nu pot fi combinate cu alte pariuri. De asemenea, un alt avantaj al pariurilor virtuale constă în faptul că poți combina pariuri virtuale cu pariuri reale. Acest lucru se poate numai în cazul în care biletul nu conține selecții ce pot fi jucate doar singure.

Majoritatea caselor de pariuri din România oferă pariuri virtuale. La majoritatea caselor de pariuri poți găsi pariuri virtuale pe fotbal, unde ai opțiuni precum rezultatul meciului, scor corect sau total goluri. Poți găsi și pariuri pe tenis virtual unde ai opțiuni de pariere precum rezultatul meciului sau totalul de puncte sau pe curse de câini unde poți paria pe câștigător, estimare sau Each Way.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.