Ziarul electronic al arădenilor

Mașinile unui fost șef al CJ Arad, vandalizate. „A fost un atac mafiot. Nu mă intimidează astfel de acțiuni“

Autoturismele parcate în fața casei fostului vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, au fost vandalizate, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, iar polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Adrian Țolea a făcut public pe o rețea de socializare că i-au fost vandalizate autoturismele și consideră că acțiunea are legătură cu faptul că a candidat la funcția de primar în comuna Livada, unde acesta locuiește.

„Din păcate, am constatat că azi noapte mi au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția, iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s-a petrecut în jurul orei 1.00, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să mi scrie în privat“, a spus Adrian Țolea.

Fostul șef al CJ Arad susține că un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să-l intimideze.

„Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să-și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m-au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie“, a mai spus Țolea.

Acesta a mai adăugat că un astfel de atac la adresa sa nu îl întimidează. „Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni, ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico-administrativ la care m-am angajat“, a afirmat fostul vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Arad.

foto: Facebook/Adrian Țolea

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.