Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Mașină incendiată pe o stradă din Vladimirescu. Autorul a fost reținut

Un autoturism parcat pe o stradă din localitatea Vladimirescu a fost incendiat, autorul faptei, un bărbat de 60 de ani, fiind reținut de polițiști și dus la audieri.

Bărbatul este cercetat pentru distrugere prin incendiere. „Polițiștii din comuna Vladimirescu cercetează un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, care, în noaptea de marți, în jurul orei 5.30, folosind benzină, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea din localitate. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere“, a informat IPJ Arad.

Pentru stingerea mașinii incendiate a intervenit echipajul de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad.

„În momentul sosirii echipajului de intervenție, autoturismul ardea violent în interior. După aproximativ 15 minute, incendiul a fost stins. În urma cercetărilor s-a stabilit ca și cauză probabilă a declanșării folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului“, au precizat reprezentanții ISU Arad.

UPDATE

Bărbatul de 60 de ani, cercetat pentru distrugere prin incendiere a unui autoturism, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și introdus în arestul IPJ Arad.

„Acesta urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.