Ziarul electronic al arădenilor

Mandate de executare, puse în aplicare. Traficanți de droguri din Arad, încarcerați

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei închisorii, trei dintre acestea fiind emise pe numele a trei persoane condamnate pentru trafic de droguri.

Conform unei informări transmise, miercuri, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, unul dintre mandate a fost emis de magistrații de la Judecătoria Arad pe numele unui arădean, de 34 de ani, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

De asemenea, a fost pus în aplicare și un mandat emis de executare pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Săvârșin, care a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Lipova, la o pedeapsă de trei ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„Pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, magistrații Tribunalului Arad au emis mandate de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat de 37 de ani din Arad (3 ani și 11 luni), al unui tânăr de 23 de ani, din Arad (doi ani și două luni), și pe numele unui alt tânăr de 28 de ani, din Arad (doi ani)“, a informat IPJ Arad.

Cei cinci bărbați au fost depuși în Penitenciarul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.