Ziarul electronic al arădenilor

Mamă şi copil de trei ani, loviţi de un ATV. Autorul faptei, căutat de polițiști

O femeie şi copilul ei în vârstă de trei ani au fost răniţi pe o trecere de pietoni din municipiul Arad, de un ATV scăpat de sub control de conducător, care a fugit imediat de la locul accidentului.

Conform IPJ Arad, ATV-ul a fost scăpat de sub control de un bărbat care circula, sâmbătă, în jurul orei 17.50, pe strada Cocorilor, o arteră rutieră importantă din municipiul Arad.

„Conducătorul a părăsit locul accidentului. Cei doi răniţi, o femeie în vârstă de 31 de ani şi un copil în vârstă de trei ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, din primele informaţii reieşind că starea lor nu este gravă. Cercetările continuă pentru identificarea autorului“, a informat IPJ Arad.

Martorii au reţinut numărul de înmatriculare al ATV-ului, pe baza căruia poliţiştii urmează să ajungă la proprietar şi să afle cine conducea vehiculul.

„Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului, identificarea conducătorului ATV-ului și luarea măsurilor legale“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au declarat că starea celor două victime este bună, dar copilul rămâne internat pentru supraveghere.

foto: Facebook

Autorul accidentului de pe strada Cocorilor s-a predat la Poliție. Era sub influența alcoolului

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.