Ziarul electronic al arădenilor

Loc de joacă din cartierul Confecții, vandalizat

Gardul care împrejmuiește un loc de joacă pentru copii din cartierul Confecții din municipiul Arad a fost distrus la scurt după finalizarea lucrărilor.

Informația și fotografii cu gardul distrus au fost făcute publice de primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț, pe o rețea de socializare.

Primarul a menționat că gardul a fost distrus înainte ca municipalitatea să facă recepția parcului.

„Prin Proiectul de Regenerare Urbană a spaţiilor dintre blocuri ne-am dorit să le facem o bucurie şi celor mici, prin amenajarea de noi locuri de joacă. Unul dintre acestea este în cartierul Confecţii. Din păcate, la scurtă vreme de la finalizarea lucrărilor – şi când spun scurtă vreme, subliniez că nici măcar nu am reuşit să-l recepţionăm – gardul împrejmuitor a fost deja vandalizat.

Cine are de pierdut de pe urma acestor acţiuni incalificabile? Noi toţi şi fiecare dintre noi în parte. Este timpul să fim mai responsabili, mai recunoscători pentru ceea ce se face în oraş, pe banii noştri, pentru noi, pentru copiii noştri“, a spus Călin Bibarț.

Mai multe persoane care au comentat la postarea primarului au criticat gestul de vandalism și au cerut să fie montate camere video pentru a supraveghea astfel de zone.

foto: Facebook

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.