Ziarul electronic al arădenilor

Lazăr Faur: Primăria Arad are deschise 20 de șantiere, investiții de 544 milioane de lei

Lazăr Faur, viceprimar al Aradului, a prezentat situația investițiilor în derulare în municipiu.

„Am vorbit despre proiectele de viitor, acum prezentăm lucrările în derulare. În prezent se lucrează pe 20 de șantiere din municipiul nostru, în valoare 544,1 mil lei”, a spus acesta.

Lazăr Faur a amintit noul pod peste Mureș, pe strada Șaguna, parcul din Micălaca zona 300, reconversia zonei Mărului, modernizarea linie de tramvai pe fosta str.Pădurii, reabilitarea unor clădiri (colegiile „Elena Ghiba Birta“, „Csiky Gergely“, clădirea ORL), amenajarea terenului de sport de la Moise Nicoară, 70 de locuri de joacă pentru copii, reabilitarea a 54 de străzi și reabilitarea termică a unor blocuri. Pentru a asigura transparența și comunicarea eficientă, viceprimarul va invita presa pe șantier la aceste obiective.

„Unele lucrări sunt în grafic, la altele sunt întârzieri și probleme deosebite. Suntem pe șantiere în fiecare săptămână unde ne confruntăm cu probleme deosebit de complicate, prețurile au crescut și se găsesc greu muncitori, dar suntem pe șantier săptămânal, pentru că nu acceptăm să nu fie respectate contractele și termenele de finalizare”, a spus Lazăr Faur.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.