Ziarul electronic al arădenilor

Aparat de radiologie convențională, la UPU de la Spitalul Județean Arad

Noul aparat de radiologie convențională, cumpărat de Consiliul Județean Arad pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență, a fost instalat în incinta Unității de Primire Urgențe (UPU).

Aparatul va deservi pacienții care se adresează în regim de urgență unității sanitare. Astfel, pacienții în stare gravă, în special cu fracturi, dar și cu probleme pulmonare, nu vor mai trebui transportați pe holurile spitalului la Laboratorul de Radiologie, urmând a fi investigați de îndată la intrarea în unitate.

,,Consiliul Județean dotează Spitalul cu cele mai performante aparate pentru ca pacienții și cadrele medicale să beneficieze de condiții moderne. Investițiile în sistemul de sănătate sunt prioritare și în acest mandat de președinte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Echipamentul valorează 843.201 lei și a fost finanțat din fonduri europene, în cadrul proiectului pentru extinderea Unității de Primire Urgențe.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.