Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul de la Ploiești: Sunt niște aspecte efectiv inexplicabile

„Sunt foarte dezamăgit, supărat, pentru că suntem într-o poveste fără sfârșit! Asta a fost povestea pentru UTA în acest sezon, indiferent cine a fost antrenor“, a declarat antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, după meciul de la Ploiești.

Balint a spus că echipa a dat dovadă de „inconstanță“. „Putem să spunem că pierdem puncte nemeritat, dar nu, nu… merităm! Pentru că dăm dovadă de inconstanță în foarte multe momente, lipsă de concentrare și superficialitate.

Modul în care am luat golul, cum s-a desfășurat faza. L-am lăsat pe Budescu să primească mingea nestingherit, nu-l atacă nimeni. Apoi cum am ratat ocaziile, din șase metri am dat peste poartă.

Sunt niște aspecte efectiv inexplicabile. Toată lumea din vestiar trebuie să tragă un semnal de alarmă foarte mare. Am discutat ceva înainte de meci, am agreat ceva împreună și, din păcate, s-a văzut foarte puțin. Cam toată lumea din vestiar trebuie să bage capul în pământ și să sacrifice tot ce are pentru meseria lui și pentru acest club. E cazul să înțeleagă toți jucătorii la ce club evoluează, ce tricou îmbracă. Asta implică responsabilitate.

E vorba despre inconstanță și fiecare trebuie să răspundă la întrebarea «De ce apar astfel de momente?». Sunt greșeli individuale inexplicabile, indiferent că vorbim despre defensivă sau ofensivă. O echipă care se mulțumea cu un punct a reușit să ne bată, din lipsa noastră de responsabilitate“, a spus Laszlo Balint.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, cu un gol marcat în minutul 90, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Superliga – play-out. Petrolul Ploiești – UTA Arad 1-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.