Ziarul electronic al arădenilor

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Arad. Povestea lui Ioan Luchian Mihalea și a grupului coral Song

În urmă cu 50 de ani, într-o lume a speranțelor deșarte, a cenzurii generalizate și a tăcerilor suspecte, un tânăr talentat s-a încumetat să creadă în cuvintele lui Georges Braque, „Arta este cel mai scurt drum de la un om la altul”, și a strâns în jurul său o familie de studenți prieteni pentru a cânta și cuvânta liberi.

Numele lui este Ioan Luchian Mihalea (Oanță, pentru cei dragi), iar familia de tineri frumoși s-a numit „Song”.

Dacă doriți să rememorați povestea lor și bucuria cu care i-ați primit în casele dumneavoastră, sunteți invitați miercuri, 17 aprilie 2024, începând cu ora 15.00, în Sala de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, unde Luminița Velciu va lansa cartea-omagiu „SONG, un cântec amuțit” și vă va răsfăța cu un film-document despre Corul Song al Casei de cultură a studenților „Grigore Preoteasa” București.

Moderatori ai evenimentului vor fi Luminița Velciu și Radu Ilina.

Accesul este gratuit și deschis tuturor celor pasionați de carte, lectură și cultură.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.