Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmi, profesori și elevi, împreună pentru descurajarea  bullying-ului în școli

Pentru o „Școală în siguranță!“, jandarmii arădeni au fost prezenți în această săptămână la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu“ din Chișineu-Criș, unde  au desfășurat activități interactive cu elevi ai acestei școli în scopul prevenirii faptelor antisociale și descurajarea oricăror forme de violență (bullying). 

Feed-back-ul din partea elevilor prezenți la activități a fost unul pozitiv.

De la începutul anului școlar, jandarmii arădeni au desfășurat 108 astfel de activități interactive în  instituții de învățământ de pe raza județului Arad, la care au participat 2.700 de elevi.

Aceste activități se desfășoară în baza unui plan de acțiune și parteneriatelor cu instituțiile de învățământ, pe linia prevenirii violenței în școlile arădene, scopul comun fiind asigurarea unui mediu în care elevii și profesorii să se simtă în siguranță  pe timpul desfășurării cursurilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.