Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad. Infracțiuni rutiere, în minivacanța de Rusalii

Polițiștii arădeni cercetează mai mulți bărbați care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

În noaptea de 19/20 iunie, un tânăr, de 27 de ani, din Frumușeni, a fost depistat pe raza localității Aluniș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența substanței TH-5 (cannabis).

Un tânăr de 22 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, a fost testat cu aparatul DrugTest și depistat pozitiv pentru consum de Cannabis, în noaptea de 20/21 iunie.

În după-amiaza zilei de 19 iunie, un arădean de 44 de ani a fost depistat pe strada Ogorului din Arad, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Verificările polițiștilor Biroului Rutier au mai arătat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, fiind depistat în cursul aceleiași zile, în timp ce conducea autoturismul, tot sub influența alcoolului, în județul Caraș Severin.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe strada Clopotului, un bărbat de 45 de ani, din județul Hunedoara (1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Lipova, un timișorean de 21 de ani (0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe D.J. 792/C, în afara localității Curtici, un tânăr de 18 ani, din Curtici (0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat), care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și a alcoolemiei.

Fără drept de a conduce, au fost depistați în trafic: în Arad, un bărbat de 27 de ani, din județul Cluj; în Ineu, un bărbat de 38 de ani, din Caporal Alexa; în Chișineu-Criș, un tânăr de 18 ani, din județul Timiș, și în Săvârșin, un timișorean de 46 de ani.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

„Alcohol&Drugs Marathon“. Peste 350 de conducători auto, opriți în trafic și testați

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.