Ziarul electronic al arădenilor

Intră în circulație tramvaiul lui Moș Crăciun. VEZI programul

Tramvaiul lui Moş Crăciun, care circulă în Arad, în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, se va pune în mișcare începând de duminică, 6 decembrie, urmând să circule după un program stabilit de Compania de Transport Public.

Cei care doresc să afle la ce oră şi în ce staţie soseşte tramvaiul lui moş Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde a fost publicat programul tramvaiului.

Conform programului, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Reprezentanţii CTP Arad au precizat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai.

Tramvaiul va fi condus de un vatman costumat în Moş Crăciun.

Prezența acestui tramvai în Arad a devenit tradiţională în apropierea sărbătorilor de iarnă, fiind al 16-lea an de când a fost pus în circulaţie.

Tramvaiul a fost pregătit pentru ieşirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Cu acest prilej, au fost înlocuite beculeţele arse, s-au montat clopoţei şi instalaţii de lumini colorate.

Atât conducerile instituţiilor de învăţământ preşcolar, cât şi cele ale şcolilor primare, sunt invitate să facă, din timp, programări, pentru a se evita aglomeraţia.

Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.