Ziarul electronic al arădenilor

Întoarsă din concediu, o arădeancă și-a găsit casa ocupată de trei „chiriași“

VIDEO O femeie din Arad și-a găsit, la întoarcerea din concediu, casa ocupată de trei persoane necunoscute, pentru evacuarea lor fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Femeia a fost plecată în afară țării, iar la întoarcere a găsit în casă trei bărbați, care nu aveau intenția să părăsească imobilul.

În aceste condiții, femeia a cerut ajutor la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi.

„Jandarmii arădeni s-au confruntat cu o situație, dacă nu bizară cel puțin neobișnuită. Le-a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, că trei bărbați locuiesc ilegal într-un imobil și nu au nicio intenție să-l părăsească. Apelul a fost efectuat chiar de proprietară în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării, i-a găsit pe cei trei bărbați în incinta locuinței sale“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului și i-au depistat pe cei trei bărbați instalați comod în imobilul respectiv.

„Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare. Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată“, au spus reprezentanții IJJ Arad.

În cele 10 zile în care au avut calitatea de chiriași clandestini, cei trei au reușit să facă un consum de curent electric de peste 250 KW, pentru încălzirea locuinței.

„Jandarmii nu s-au lăsat înduplecați de povestea celor trei bărbați, i-au invitat să părăsească de urgență și necondiționat imobilul ocupat abuziv și au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu“, se precizează într-o informare a IJJ Arad.

video: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.