Ziarul electronic al arădenilor

Începe distribuirea biletelor pentru tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Arad a informat că începe eliberarea biletelor pentru tratament balnear, prima serie fiind din data de 18 martie 2019.

Biletele de tratament sunt repartizate în staţiunile în care CNPP detine complexe balneare  proprii.

„În anul 2019, prin unitățile de tratament balnear, proprietatea CNPP, vor fi repartizate bilete de tratament în 18 serii de trimitere, durata unui sejur fiind de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

Prima serie începe în data de 18 martie 2019, iar următoarea serie în data de  4 aprilie 2019.

Biletele de tratament de care pot beneficia pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, începând cu seria din 18 martie 2019, sunt pentru următoatele stațiuni:

Moneasa, jud. Arad – Codru Moma

1 Mai, jud. Bihor – Hotel Ceres

Buziaş, jud.Timiș – Hotel Silvana

Geoagiu, jud. Hunedoara – Hotel Ceres

Covasna, jud. Covasna – Hotel Dacia

Olanesti, jud. Vâlcea Hotel Livadia

„Repartiția locurilor la tratament balnear în complexe aparținând unor operatori economici privați se va face după atribuirea contractelor pe care aceștia le vor încheia cu Casa Națională de Pensii Publice. Date despre acestea vor fi comunicate ulterior“, a mai informat Casa Națională de Pensii.

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament aceluiaşi beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuţii sau gratuit.

Criteriile de eliberare a biletelor de tratament sunt publicate pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad şi pe cel al CNPP Bucureşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad din str. Voluntarilor, nr. 2/A, camera 2, la telefon 0257/281.345, interior 102.

Cererile se pot depune la sediul CJP ARAD, str. Voluntarilor, nr. 2/A, camera 2, prin Poștă, la adresa de mai sus, prin fax la nr. 0257/214.061, e-mail: pensii.arad@cnpp.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.