Ziarul electronic al arădenilor

Începe „Curățenia de Toamnă 2019“, în municipiul Arad. VEZI programul

Primăria Arad a anunţat că, în perioada 14 octombrie – 6 decembrie, se va desfășura acțiunea edilitară „Curățenia de Toamnă 2019“, în cartierele din municipiu.

Conform Primăriei Arad, această acțiune se va desfășura în parteneriat cu societatea civilă, dar și cu operatori de servicii edilitare.

„În cadrul «Curățeniei de Toamnă 2019», echipele edilitare vor efectua următoarele activități: măturat străzi, spălat străzi, spălat platforme gospodarești, toaletări, recepări, tăieri arbori, tuns gard viu, lucrări de întreținere canalizare pluvială, curățare guri de scurgere, înlocuit grătare, guri de scurgere din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare din oţel, reparații și întreţinere iluminat public, înlocuire corpuri de iluminat defecte, înlocuire becuri arse, verificare funcționare iluminat public“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad.

„Curățenia de Toamnă 2019“ se va desfășura după următorul program:

Centru/Gară – Polivalentă: 14 – 21 octombrie

Alfa: 22 – 23 octombrie

Confecții/Pârneava: 24 – 28 octombrie

Grădişte: 29 – 31 octombrie

Calea Romanilor/Drăgăşani: 1 – 5 noiembrie

Aradul Nou/Sânicolau Mic: 6 – 11 noiembrie

Vlaicu stânga/Bujac: 12 – 18 noiembrie

Vlaicu dreapta/Gai: 19 – 25 noiembrie

Micălaca 100 – 200 – 500:  26 noiembrie – 2 decembrie

Micălaca 300:  3 –  6 decembrie

„Acţiunea «Curăţenia de toamnă» se desfășoară, și de această dată, în parteneriat cu societatea civilă, fiind şi o datorie civică a cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari/locatari sau a agenţilor economici.

Îi invităm așadar, pe această cale, să se alăture demersului municipalităţii, iar celor care au făcut-o deja cu ocazia acţiunilor similare anterioare, le mulţumim pentru sprijinul oferit pentru ca Aradul să fie un oraș mai curat și mai frumos, cu ajutorul fiecăruia dintre noi“, se mai arată în comunicatul Primăriei Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.