Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la un atelier de vulcanizare din cartierul Micălaca

Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un atelier de vulcanizare din cartierul Micălaca.

Incendiul a fost raportat luni, în jurul orei 23.00. „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe str. Renașterii. Deși inițial prin serviciul unic 112 s-a anunțat un incendiu de deșeuri (cauciucuri), în momentul sosirii primului echipaj de intervenție ardea violent și generalizat  o vulcanizare, iar în interiorul halei e găseau cauciucuri, utilajele, uleiuri si alte bunuri“, a informat ISU Arad.

Conform sursei citate, pentru că există posibilitatea de propagare la clădirea de birouri, casele învecinate și depozitul de cauciucuri din curte, a fost solicitată în sprijin încă un echipaj de stingere.

„După aproximativ 30 de minute, incendiul a fost localizat, nu s-a extins la construcțiile învecinate și nici la cauciucurile din curte. A fost stins după aproximativ două ore de intervenție. În incendiu au ars cauciucurile și utilajele din hala de vulcanizare“, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Cauza probabilă a incendiului  este un scurtcircuit la un utilaj care prezența defecțiuni și a fost lăsat sub tensiune.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.