Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la o fabrică de peleţi din Secusigiu. Niciun angajat nu a fost rănit

Un incendiu s-a produs, joi, la o fabrică de peleţi din localitatea Secusigiu şi a fost stins înainte să cuprindă hala de producţie, iar niciun angajat nu a fost rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, la sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta în interiorul halei, la paiele utilizate în procesul de fabricare a peleţilor. Paiele ardeau mocnit, degajându-se fum dens.

„Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, salvând astfel hala de producţie şi utilajele aflate în interior. În urma flăcărilor au ars aproximativ 20 de metri pătraţi de paie, iar pereţii halei au fost degradaţi. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, în hală neaflându-se persoane la momentul producerii incendiului“, a transmis ISU Arad.

Pompierii spun că focul a pornit de la un scurtcircuit.

În urmă cu două săptămâni, o altă fabrică de peleţi din judeţul Arad, cea din oraşul Sebiş, a fost cuprinsă de incendiu, când angajaţii nu se aflau la lucru.

A luat foc aproximativ un metru cub de peleţi, iar flăcările s-au propagat la tavanul încăperii, dar fabrica a fost salvată. Cauza izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind „jar/scântei provenite de la un utilaj care produce căldura pentru uscarea rumeguşului“.

foto: ISU Arad

Incendiu la o fabrică de peleţi din oraşul Sebiş. Nu au fost victime

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.