Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la o clădire din Arad, în care se aflau persoane fără adăpost

Pompierii militari au intervenit, în cursul nopții de duminică spre luni, la un incendiu care a izbucnit la o clădire din municipiul Arad, locuită de persoane fără adăpost.

Incendiul a fost raportat în jurul orei 2.30, iar Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospeciala SMURD pentru protecția personalului propriu.

Conform ISU Arad, clădirea se află pe strada Hunedoarei, iar pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu la etajul și acoperișul clădirii abandonate, locuite de persoane fără adăpost.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreg acoperișu, pe aproximativ 250 mp, cu posibilitatea de propagare la construcțiile învecinate, favorizat de observarea țârzie și prezenta materialului combustibil ( material lemnos, deșeuri)“, a informat ISU Arad.

Reprezentanții ISU Arad au precizat că incendiul a fost localizat și lichidare fără a se propaga la alte construcții și fără victime.

Cauza probabilă a declanșării incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.