Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la o casă din Nădlac. Focul a fost stins după 3 ore

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Nădlac, în zonă fiind și un rezervor cu lichid ușor inflamabil și o butelie.

Intervenția a fost făcută sâmbătă, în jurul orei 23.00. Detașamentul de pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de intervenție și salvare la înălțimi.

„Deși anunțul inițial a fost de incendiu la o anexă, în momentul sosirii celor două echipaje de la SVSU Nădlac incendiul se manifesta violent la întreg acoperișul casei, favorizat de observarea târzie, cu posibilitatea de propagare la alte două construcții. După o oră de intervenție dificilă, din cauza suprafeței foarte mari și prezenței în interiorul construcției a unui recipient plin de lichid ușor inflamabil și a unei butelii, incendiul a fost localizat în limitele găsite“, a informat ISU Arad.

Conform sursei citate, incendiul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenție. Cauza probabilă  a declanșării incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a casei.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.