Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu într-un bloc din Arad. Un bărbat a fost găsit căzut într-un apartament

Pompierii militari au intervenit, miercuri, la un apartament din municipiul Arad, pentru stingerea unui incendiu, iar lângă pat au găsit căzut un bărbat de 60 de ani.

Conform ISU Arad, la ora 12.03, un locatar al blocului G1 de pe strada Predeal a anunțat la 112 că nu l-a văzut pe vecinul de palier de trei zile.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj descarcerare, compus din trei pompieri pentru forțarea uși de intrare, iar în sprijin un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. În momentul sosirii la locul incidentului, cei trei pompieri au simțit miros de fum, iar la verificarea uși apartamentului aceasta era fierbinte.

Au solicitat sprijinul unui echipaj de stingere și au forțat ușa. În apartament, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum și flacăra deschisă“, a informat ISU Arad.

ISU Arad a mai precizat că lângă pat era un bărbat de 60 de ani, iar trei pompieri din cadrul echipajului descarcerare au reușit să-l scoată în viață și să-l predea echipajului medical de la Ambulanță.

„Incendiul s-a produs probabil din cauza faptului că bărbatul a adormit cu țigara aprinsă“, au spus reprezentanții ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.