Ziarul electronic al arădenilor

Haine și parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, într-o autoutilitară înmatriculată în România, articole vestimentare și parfumuri în valoare de 200.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Polițiștii de frontieră au descoperit în cadrul activității de control, pe sensul de ieșire din ţară, într-o autoutilitară înmatriculată în România, 398 articole vestimentare și parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Pe durata cercetărilors-a stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean român în vârstă 37 de ani, iar persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior”, a informat Poliția de Frontieră.

Conform sursei citate, produsele, în valoare de aproximativ 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.