Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă face public faptul că a fost diagnosticat și operat de cancer

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a dezvăluit că a fost diagnosticat şi operat de cancer şi îndeamnă populaţia să facă analize pentru depistarea acestei maladii: „Fiecare zi, fiecare oră şi fiecare clipă câştigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea şanse şi speranţe de vindecare”.

Fostul primar al Aradului, în prezent europarlamentar, Gheorghe Falcă, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, faptul că în luna aprilie 2019 a fost diagnosticat şi operat de cancer şi face apel ca oamenii să îşi facă analize pentru a depista din timp această boală.

„Fiecare zi, fiecare oră şi fiecare clipă câştigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea şanse şi speranţe de vindecare. Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noştri, familia, prietenii, ne ţin în viaţă şi ne redau puterile prin speranţa şi rugăciunile lor. Am înţeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer”, scrie Gheorghe Falcă.

Acesta a precizat că PPE doreşte ca Uniunea să aloce mai mulţi bani pentru diagnosticarea timpurie a cancerului.

„Ştiu ce şansă uriaşă poate oferi unui bolnav un diagnostic timpuriu şi corect. Nu doar ca europarlamentar, ci şi ca om, ca unul care am trecut prin această dramă şi ca bun creştin, susţin acest demers. E o mână întinsă aproapelui nostru, un ajutor care îl poate salva de la multă suferinţă”, a mai scris Falcă.

Gheorghe Falcă a fost primar al Aradului timp de 15 ani, dar a renunţat la al patrulea mandat consecutiv, în 2019, când a devenit europarlamentar.

foto: Facebook/Gheorghe Falcă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.