Ziarul electronic al arădenilor

Generaţia Facebook i-a dat like lui Mihai Eminescu

fotoOare s-a gândit cineva că Mihai Eminescu are pagină de Facebook? Ei bine, da! Regretatul poet este apreciat pe contul de socializare şi are 126.000 de fani.

Interesante sunt însă mesajele postate pe această pagină.

Mihai Eminescu primeşte sute de mesaje pe pagina de Facebook. Nu este o glumă!

Deşi au trecut 125 de ani de la moartea lui Eminescu, iubitorii de poezie sfidează moartea şi transmit urări de “la multi ani” regretatului poet.

“La muti ani maeste!! Dumnezeu sa te odihneasca si ocroteasca in pace acolo unde esti. Nu vom uita niciodata ca LIBERALI au fost cei care te-au asasinat”, “La Multi Ani! … pentru eternul Eminescu … “, “EMINESCULE, CATIVA oameni si-au adus aminte de trecerea TA in ETERNITATE si in acest an. A, nici unul dintre politicieni, nu te amagi. Doar, niste OAMENI, carora li s-ar putea spune foarte simplu, “tarani si plugari” si maturatori de strada, (ei te-au injurat maturand fluturasi sporadici cu tine), poate cativa STRAINI si mai multi colectionari care “preamarindu-se pe ei” au expus pe la Palatul Parlamentului, pe la Casa Centrala a Armatei si pe unde s-a mai putut… “, sunt doar câteva mesaje postate pe pagina de Facebook.

sursa: romaniatv.net

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.