Ziarul electronic al arădenilor

Gazonul de la Arena „Francisc Neuman“ a fost distribuit în mai multe zone din Arad

Gazonul de la Arena „Francisc Neuman“ din Arad a fost distribuit cu succes asociațiilor de proprietari şi celor care au solicitat sprijinul municipalității, înscriindu-se la numărul de telefon pus la dispoziția cetățenilor în acest scop.  

Gospodăria Comunală Arad a colectat 24 maşini de pământ cu gazon, pe care le-a distribuit asociațiilor de proprietari şi celor care nu au putut asigura transportul. 44 de maşini cu gazon au fost relocate de către persoane fizice din municipiul Arad. 3 camioane au fost transportate la CSS Gloria, două camioane la Ştrandul Neptun, o maşină cu gazon a fost distribuită celor de la Suporter Club UTA. 35 de maşini cu gazon au fost ridicate de către diferite asociații de proprietari.

Primăria Arad reinterează faptul că, cel târziu în luna ianuarie a anului viitor, vor fi finalizate lucrările de schimbare a gazonului.

Primari detaliază exact şi etapizat în ce constă lucrările demarate la Arena „Francisc Neuman“: refacerea sistemului de drenaj, a sistemului de irigații respectiv cel de degivrare, așternerea substratului, îmbunătățirea substratului de înrădăcinare, instalarea gazonului hibrid #mixto, furnizarea și instalarea sistemului de lumini de fotosinteza și a sistemului de ventilație a gazonului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.