Ziarul electronic al arădenilor

Freelancer: 3 Tips&Tricks pentru a-ți face munca mai ușoară

Dacă ești freelancer, atunci sigur știi deja că există anumite perioade, mai ales la început și la sfârșit de an, în care se adună o mulțime de proiecte pe care trebuie să le duci la bun sfârșit.

Pentru a reusi sa faci fata cu brio acestor situatii este esential sa apelezi la cateva trucuri care sa iti usureze considerabil munca.

Descopera, citind acest articol, care sunt acestea si ce efect au asupra rezultatelor tale pe plan profesional.

Iata 3 trucuri care pot ajuta orice freelancer sa isi usureze munca:

1. Fii cat mai organizat

Pentru a reusi sa iti usurezi sarcinile chiar si in cele mai aglomerate perioade din an, trebuie sa iti faci un plan si sa imparti task-urile pe zile, in functie de importanta lor.

De asemenea, pentru a reusi sa te organizezi intr-un mod cat mai eficient de acum inainte, pentru anul 2018 cumpara agende de la Absolutoffice, si foloseste-le pentru a-ti nota parolele, informatiile de contact, detalii importante despre proiecte si chiar lista cu tarifele pe care le-ai practicat.

Fara doar si poate, acest lucru iti va fi de ajutor, intrucat vei reusi sa iti usurezi considerabil munca atat pe moment, cat si pe termen lung.

2. Foloseste-te de tehnologie

Nu mai este niciun secret faptul ca, in orice domeniu, tehnologia poate fi un real sprijin. Acest lucru este cu atat mai valabil in cazul unui freelancer, ale carui atributii sunt numeroase si dintre cele mai diverse.

Astfel, pentru a reusi sa duci toate sarcinile la bun sfarsit intr-un timp util, dar si pentru a fi cat mai productiv, asigura-te ca utilizezi laptopul si smartphone-ul de fiecare data cand ai nevoie.

Totusi, tinand cont de faptul ca vei folosi gadget-urile in mod constant, trebuie sa iei cateva masuri de precautie si pentru a evita deteriorarea acestora.

De exemplu, huse pentru telefonul Iphone 5 gasesti la LERATO si tot de aici iti poti comanda bumpere si accesorii pentru toate marcile de smartphone-uri. In mod sigur, daca vei pune acest truc in aplicare, vei reusi sa fii mult mai eficient, dar si sa previi cheltuielile inutile.

3. Lucreaza intr-un spatiu confortabil

Bineinteles, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus, trebuie sa ai in vedere faptul ca ar trebui sa iti desfasori activitatea profesionala intr-un mediu cat mai placut.

Cu alte cuvinte, daca spatiul in care lucrezi iti ofera toate conditiile de confort, vei reusi sa iti stimulezi gandirea si creativitatea si, totodata, sa dai randament, indiferent de gradul de dificultate al  proiectului pe care il desfasori.

Mai mult decat atat, este un fapt dovedit stiintific acela ca o ambianta primitoare are efecte pozitive asupra eficientei. Asadar, acesta este unul dintre tricucurile esentiale, care te pot ajuta, oricand, sa depasesti situatiile stresante si sa iti usurezi munca.

Acestea fiind spuse, daca vei avea in vedere trucurile mentionate mai sus, nu doar ca vei reusi sa fii o persoana mai organizata si mai eficienta, dar rezultatele tale vor fi, cu siguranta, cele dorite.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.