Ziarul electronic al arădenilor

Fost ofiţer DGA, în prezent angajat al IPJ Arad, pus sub control judiciar pentru şantaj

Un fost ofiţer DGA din Arad, de trei săptămâni transferat la cerere pe un post în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), a fost pus sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, fiind cercetat într-un caz de şantaj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Camelia Miculescu, a declarat joi, pentru Agerpres, că procurorii „au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru infracţiunea de şantaj“, în cazul unui angajat al IPJ Arad.

El ar fi comis fapta pe când era angajat al DGA, structură din care s-a transferat, la cerere, în cadrul IPJ Arad în data de 24 octombrie 2019.

Surse din cadrul IPJ Arad au declarat, pentru Agerpres, că poliţistul lucrează la Serviciul Logistic, iar joi, când a aflat că a fost pus sub control judiciar, a suferit un atac de panică în curtea instituţiei.

Cu privire la aceste informaţii, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, a precizat că „angajatul în cauză, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace, a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate“.

Ulterior, poliţistul a fost preluat de medicul şi de psihologul IPJ, pentru a primi îngrijiri.

Procurorii nu oferă, în acest moment, informaţii despre dosarul de şantaj aflat în cercetare.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.