Ziarul electronic al arădenilor

Focuri de armă pentru oprirea unui şofer care a forţat frontiera

Poliţiştii au urmărit, vineri seară, un bărbat şi au tras mai multe focuri de armă pentru oprirea acestuia, după ce, aflat la volanul unei maşini, a forţat frontiera la intrarea în ţară, pe la Vama Nădlac, apoi şi-a alimentat autoturismul cu carburant fără să plătească.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, a intrat în România pe la Vama Nădlac. La controlul poliţiştilor de frontieră, şoferul nu a prezentat actele şi a accelerat.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui pe autostrada A1 pe sensul Nădlac – Deva, însă la nodul rutier de la Traian Vuia (Timiş) poliţiştii i-au pierdut urma.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, fără să rănească pe cineva.

Apoi, cei care îl urmăreau pe bărbat au primit informaţii că şoferul pe care îl căutau a oprit să alimenteze maşina într-o benzinărie, însă nu a plătit carburantul.

În cele din urmă poliţiştii l-au capturat, după ce s-a recurs la blocarea şoselei cu un TIR. Bărbatul a fost dus la audieri, iar poliţiştii au stabilit că acesta se numeşte Ştefan Valentin, are 42 de ani şi este din Craiova.

Plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de acesta de la un autoturism din Timişoara, înainte având pe autoturism montate plăcuţe de Franţa.

Totodată, acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.