Ziarul electronic al arădenilor

Focuri de armă la Șofronea. Un bărbat a fost reținut de polițiști

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a tras cu pistolul în fața unei societăți comerciale din localitatea arădeană Șofronea, pentru a intimida un bărbat că care ar fi avut o neînțelegere.

Bărbatul care a tras cu pistolul este cercetat de polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

„Polițiștii cercetează un bărbat de 50 de ani, din Șofronea, care, în ziua de 6 septembrie, în urma unui conflict, ar fi efectuat trei focuri de armă cu un pistol calibru 9 mm, în fața unei societăți comerciale din aceeași localitate, cu intenția de a intimida un alt bărbat, cu care avea o neînțelegere. După consumarea faptei, bărbatul în cauză ar fi adunat cele trei tuburi de cartuș și ar fi plecat“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

Totodată, bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.