Ziarul electronic al arădenilor

Festivalul Internațional de Șah Arad, la a XV-a ediție

Ajuns la a XV-a ediție, Festivalul Internațional de Șah Arad va începe luni, 8 august, la Hotel Continental din Arad.

Programul cuprinde trei evenimente principale și multe evenimente conexe ce fac deliciul iubitorilor de șah, în total peste 200 de jucători și-au anunțat deja prezența la festival.

Capul de afiș al evenimentului va fi ARED Open, openul general care anul acesta adună la start jucători din 10 țări și care îi are printre favoriți pe marii maeștri Nikola Sedlak din Serbia Marius Manolache din România, dar și pe maestrul internațional de la Vados Arad, Alexandru David, favorit nr. 5.

Turneul care revine după 15 ani la denumirea cu care a debutat, ARED Open, va începe luni, de la ora 16.00, partidele putând fi urmărite și live pe site-ul turneului, aradopen.eo

Turneul amatorilor, deschis jucătorilor cu un rating maxim de 1600 va începe miercuri, 10 august, iubitorii șahului putându-se înscrie până în chiar ziua începerii competiției, în timp ce turneul copiilor până în 12 ani va începe sâmbătă, 13 august.

Printre noutățile din acest an care se anunță deja printre evenimentele favorite se află și premiul de frumusețe care se va acorda în fiecare zi celei mai frumoase partide, premiu care va fi acordat în baza unui punctaj cumulat din rezultatele unui juriu specializat și votul publicului.

Acest eveniment este organizat cu ajutorul partenerilor Centrul Municipal de Cultură Arad, ARED, IFB Finwest și magazinuldesah.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Club Vados Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.