Ziarul electronic al arădenilor

Femeie sechestrată, violată și bătută de un bărbat din Vladimirescu

Un bărbat din comuna arădeană Vladimirescu a fost arestat preventiv, după ce a sechestrat, violat și lovit o femeie, într-o garsonieră din municipiu.

Conform IPJ Arad, în cursul zilei de marți, o femeie a sesizat polițiștii de la Secția 1 Aurel Vlaicu despre faptul că, în noaptea de 21/22 septembrie, a fost ținută cu forța într-o garsonieră de pe raza municipiului și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptelor, în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu, care locuiește fără forme legale pe raza muncipiului. Femeia, în vârstă de 32 de ani, s-ar fi deplasat la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curățenie, iar bărbatul ar fi sechestrat-o și obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În momentul când ar fi părăsit locuința, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul și i-ar fi luat telefonul mobil“, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată și a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

„Pe numele celui în cauză, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.