Ziarul electronic al arădenilor

Femeie din Măderat, tâlhărită de doi tineri. Autorii faptei, reținuți de polițiști

Doi tineri au fost reținuți de polițiști, după ce au tâlhărit o femeie în vârstă de 67 de ani, din localitatea arădeană Măderat, de la care au furat 4.000 de lei și un telefon mobil.

IPJ Arad a informat, marți, că polițiști de la Serviciul Investigații Criminale, împreună cu polițiști din Pâncota, au identificat și reținut doi tineri, bănuiți de tâlhărie calificată.

„Din cercetări a reieșit că, în dimineața zilei de 7 martie 2021, două persoane necunoscute și mascate, ar fi pătruns în locuința unei femei de 67 de ani, din Măderat, unde, prin violență și amenințare, i-ar fi sustras acesteia suma de 4.000 de lei, pe care o deținea în imobil, precum și un telefon mobil. În urma investigațiilor efectuate, la data de 8 martie, polițiștii au identificat și depistat doi bărbați de 23 și 27 de ani, amândoi din Măderat, bănuiți de comiterea faptei“, se arată într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților de la Judecătoria Ineu, cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea faptei de tâlhărie calificată“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Activitățile au fost sprijinite de polițiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.