Ziarul electronic al arădenilor

Femeie căutată de autorități, găsită la Oradea de un jandarm arădean

Un jandarm din Arad, aflat în timpul liber, a identificat în municipiul Oradea o femeie pe numele căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș a emis un mandat de aducere.

„Duminică, în jurul orei 14.30, un jandarm arădean aflat în timpul liber a depistat în apropierea Pieței  Obor din municipiul Oradea o femeie de 42 de ani, pe numele căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș a emis un mandat de aducere“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Conform sursei citate, femeia  are  calitatea de suspect pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzută de Legea nr. 84/1998 Republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, respectiv ,,punerea in circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată“.

„Colegul nostru și-a declinat calitatea și a legitimat femeia. Ulterior a  anunțat dispeceratul I.J.J. Arad și a solicitat sprijinul colegilor de la I.J.J. Bihor, pe a cărei rază de competență a descoperit femeia urmărită. La sosirea echipajului de jandarmerie al I.J.J. Bihor, femeia a fost preluată în vederea predării către organele abilitate pentru punerea în executare a  mandatului emis pe numele acesteia“, se precizează într-o informare remisă de I.J.J. Arad.

foto: I.J.J. Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.