Ziarul electronic al arădenilor

Femeie care ar fi împins în faţa maşinii o persoană aflată la semafor, dusă la Psihiatrie

O femeie din Arad care ar fi împins în faţa maşinii, la semafor, o persoană care aştepta la trecerea de pietoni – situaţie relatată în mediul online de către victimă, care nu a fost rănită – a fost identificată de poliţişti şi va fi dusă la Psihiatrie.

Incidentul a fost relatat pe Facebook de către victimă, o femeie din Arad, iar poliţiştii s-au autosesizat.

Conform relatării, incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau. Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină.

„Stai liniştit la semafor şi se trezeşte o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când maşinile trec cu viteză (…) Bine că nu a fost şi copilul cu mine“, a scris arădeanca.

Victima a reuşit să o fotografieze pe cea care ar fi împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică“, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Presupusa agresoare va fi dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.