Ziarul electronic al arădenilor

FCSB nu l-a impresionat pe Rednic. „Au profitat de greșeli. Avem probleme la fazele fixe”

Antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, consideră că jocul celor de la FCSB nu a fost unul „care să impresioneze”, iar jucătorii lui Elias Charalambous nu au făcut altceva decât să „profite„ de greșelile echipei sale.

„I-am «ajutat» pe ei. Am început bine, am avut o bară. Ei au avut un corner. Avem probleme la fazele fixe. Repriza a doua am controlat meciul. Apoi a fost un penalty. Habar n-am dacă a fost sau nu a fost. S-a dat ușor. Am început bine și am luat gol. Ei au jucători cu calitate. În vestiar e normal că am fost supărat. E vorba de respect. Azi, Steaua (n.r. FCSB) nu a făcut un meci bun care să mă impresioneze. Au profitat de greșeli. Golul patru a fost o fază frumoasă. V-am zis că nu m-au impresionat, dar au un lot bun. S-a format un grup. Au arătat ca o echipă.

E clar că noi nu ne batem cu ei. Trebuia mai multă răutate, azi n-am avut. Am nevoie de jucători. Facem liste, dar nu se înaintează. Nu știu de ce. Noi suferim în atac și n-am adus niciun jucător. N-am nevoie de mai mult de trei-patru schimbări. Jucătorii cu care noi am discutat trag de timp. Tot ne pasează. Nu putem să luăm nici de dragul de a lua”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului FCSB – UTA Arad.

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-0 (2-0), luni, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultima partidă din etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Superliga. FCSB – UTA Arad 4-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.