Ziarul electronic al arădenilor

Extinde durata de viață a suspensiei mașinii cu ajutorul kiturilor de la PerneAuxiliare!

Dacă vrei să optezi pentru îmbunătățirea performanțelor mașinii, nu trebuie să te gândești la sume prea mari. Pernele auxiliare sunt o investiție minimă pe care cu siguranță merită să o faci.

Acestea te pot ajuta să conduci mai confortabil și totodată să beneficiezi de performanțe îmbunătățite ale autoturismului tău. Montajul pernelor se face rapid și facil, la fel și demontarea, dacă te gândești la acest aspect.

Extinde durata de viață a suspensiei mașinii cu ajutorul pernelor auxiliare!

Pernele AirPower au o mulțime de avantaje atât pentru autoturism, cât și pentru șofer. Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc de o calitate superioară, proiectate special pentru a absorbi șocurile pe drumuri neuniforme și în diferite situații.

Pernele de acest tip sunt concepute pentru a putea fi montate rapid, fără costuri prea mari, astfel încât șoferul să beneficieze de mai multe avantaje. Deși este o investiție minimă și ai putea crede că este subestimată calitatea, în realitate lucrurile stau complet diferit. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai mai multe tipuri de perne, pe care le poți comanda special pentru autoturismul tău.

Magazinul online îți oferă posibilitatea de a comanda perne auxiliare Opel Frontera și nu doar pentru acest model auto. Fiecare produs vine însoțit de toate resursele necesare pentru ca acestea să fie montate corect și eficient.

În cazul în care vrei să optezi pentru pernele auxiliare, în funcție de modelul și marca mașinii poți căuta produsul specific autoturismului tău. Montarea se face fără a demonta elementele de suspensie, datorită faptului că acestea se pot introduce foarte facil prin golul dintre bobinele cu arc, pe mașinile racordate.

Ce avantaje au pernele auxiliare AirPower

Această decizie, de a monta perne auxiliare pe mașina ta, vine cu o serie de avantaje, atât pentru tine, cât și pentru mașină. Confortul se va spori pe perioada conducerii autoturismului pe drumuri neuniforme, nivelul mașinii față de sol este mai ridicat, montajul se face la fel de rapid și de simplu ca și demontajul, iar mașina este mult mai echilibrată la încărcăturile masive. Astfel, prezentând toate aceste beneficii, te poți asigura că faci o alegere bună comandând online pernele auxiliare.

În momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea autoturismului se mărește, acesta fiind un alt mare avantaj datorită căruia tot mai mulți șoferi optează pentru pernele auxiliare. Magazinul online PerneAuxiliare îți prezintă o mulțime de produse pe care le poți alege în funcție de marca și modelul mașinii tale.

Detalii tehnice ale pernelor auxiliare

Foarte mulți șoferi aleg acest tip de perne datorită capacităților lor crescute. Pernele AirPower sunt rezistente un timp îndelungat la ulei și combustibil, sunt capabile să lucreze foarte bine în aer, în contact cu apa și alte soluții slabe de acizi, dar și în medii mai agresive.

AirPower le conferă pernelor mai multe proprietăți mecanice și fizice ridicate, fiind rezistente la comprimare, frecare, dar în același timp și la vibrații. Site-ul îți prezintă mai multe detalii despre fiecare produs în parte.

Cum poți comanda

Online, din pagina perneauxiliare.ro notezi mai întâi de toate tipul de mașină și anul de fabricație. În funcție de aceste detalii îți este filtrat stocul, astfel încât nu ai cum să dai greș în alegerea kitului potrivit. De menționat că fiecare kit conține cele două perne auxiliare și accesoriile necesare. Totodată, experiența oricărui client este completată de  consilierea profesională și de suport total din punct de vedere tehnic. Sunt puse la dispoziție inclusiv materiale video, pentru o mai bună înțelegere despre cum sunt montate pernele auxiliare.

Kiturile au preț fix, indiferent de tipul de mașină. Descoperă oferta în pagina oficială!

Contact:

str. Viitorului, nr. 8, bl.  H6, sc. A, ap. 16 Suceava

0744.870.142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.