Ziarul electronic al arădenilor

Drumul Dieci – Dezna a fost modernizat

Consiliul Județean Arad a recepționat lucrările la drumul Dieci – Dezna, un drum construit practic de la zero.

Lungimea tronsonului este de 11,3 kilometri, iar valoarea lucrării este de 24.214.451 lei (221.050 lei contribuția CJA).

Drumul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Așa cum am promis, e gata «Transalpina» Aradului. Am finalizat drumul Dieci -Dezna. Joi am început recepția drumului în lungime de 11,3 km, asfaltat pentru prima oară în existența sa. Drumul, o lucrare a Consiliului Județean Arad, face legătura între DN 7 și Munţii Codru Moma, pe varianta Juliţa – Mădrigeşti -Gurahonţ – Dieci – Dezna – Moneasa. Odată cu acest tronson, am modernizat toate drumurile județene din zona Sebiș și Gurahonț”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Modernizarea drumului aduce nu doar confort rutier localnicilor, ci și un potențial de atragere a investitorilor, în special ai celor din turism, datorită peisajului natural extraordinar.

Și acest drum face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere județene asumat de către actuala conducere a Consiliului Județean.

Până în prezent, în șapte ani, s-au modernizat sau sunt în curs de modernizare (cu finanțarea asigurată) peste 850 de km de drum.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.