Ziarul electronic al arădenilor

Două trasee de cicloturism vor fi amenajate în județul Arad

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat prelungirea certificatului de urbanism pentru proiectul „Cu bicicleta prin vest – traseu cicloturistic”.

Acest proiect prevede două piste de cicloturism, pietruite, în județul nostru.

Prima, pe traseul Secusigiu – Felnac – Zădăreni – Arad – Pecica – Semlac – Șeitin – Nădlac, iar cea de a doua pe partea stângă a Mureșului, de la Arad până la Săvârșin.

„Este un proiect amplu, în colaborare cu alte 3 județe, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, cu o lungime totală de 1729 de kilometri, finanțat prin PNRR. În Arad, vom avea două trasee, unul care va intra din Timiș, pe la Secusigiu, până la Nădlac, iar celălalt de la Arad, pe malul sudic al Mureșului, prin Fântânele, Frumușeni, Zăbrani, Lipova, până la Birchiș. De acolo, traseul se bifurcă: o parte spre Hundeoara, prin Săvârșin, iar cealaltă spre Făget, județul Timiș. Aceste trasee înseamnă facilitarea cicloturismului, îndemnul de a ne cunoaște județul și, totodată, o doză de sănătate pentru cei amatori de acest sport”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.