Ziarul electronic al arădenilor

Dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, întocmite de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au întocmit, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Astfel, pe raza orașului Sântana, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost legitimat în cadrul unei acțiuni a polițiștilor. Conform oamenilor legii, bărbatul din Sântana era plasat în carantină la domiciliu, din data de 17 octombrie.

În cursul zilei de 1 noiembrie, o arădeancă de 32 de ani nu a fost găsită la domiciliul declarat, aceasta figurând cu alertă COVID, până la data de 6 noiembrie.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că femeia a fost la cimitir“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

În aceeași zi, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiștii de la Secția 2 Rurală Arad la adresa unei femei de 31 de ani, din Semlac, s-a constatat că aceasta a părăsit domiciliul împreună cu soțul și cei doi copii minori, deplasându-se pe raza municipiului Arad pentru cumpărături. Femeia avea interdicția de a părăsi locuința în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie, inclusiv.

„În toate cazurile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor“, se arată într-o informare remisă presei de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.