Ziarul electronic al arădenilor

Dosar penal. Bărbat depistat beat și fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate

O patrulă formată din polițiști și jandarmi au depistat, pe strada Pășunii din municipiul Arad, un bărbat din Seleuș, care conducea un autoturism ce avea expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii din 20 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului“, a informat IPJ Arad.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a mai informat că polițiștii din Șiria au depistat, la data de 14 noiembrie, un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza loalității Galșa, fără a deține permis de conducere.

Tot fără permis a mai fost depistat, în seara zilei de 15 noiembrie, un tânăr de 22 de ani, din Secusigiu, care conduceaun autoturism pe raza aceleiași localități. De asemenea, autoturismul pe care îl conducea este radiat din circulație din anul 2018 și avea aplicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unui alt vehicul.

Un bărbat de 33 de ani, din Secusigiu, a fost depistat de polițiști pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având aplicate numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism.

De asemenea, la data de 15 noiembrie, pe raza localității Vladimirescu, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Pe numele tuturor celor depistați au fost întocmite dosare penale“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.